perjantai 30. joulukuuta 2016

Kreikkalainen perunasalaatti

Ainekset

kg varhaisperunoita keitettynä

Kastike

kesäsipulia varsineenrkl valkoviinietikkaatl sormisuolaa1/2 tl valko- tai mustapippuria myllystä1/2 dl lehtipersiljaa hienonnettunadl oliiviöljyä

Viimeistelyyn

dl tilliä hienonnettuna200 g fetaa

Valmistusohje

  1. Tee kastike. Kuori sipuli. Leikkaa se ohuiksi viipaleksi. Hienonna varret ja säästä ne viimeistelyä varten. Laita sipulipalat etikan, suolan ja pippurin kanssa pieneen kulhoon. Anna maustua 5 minuuttia. Hienonna persilja ja lisää se joukkoon öljyn kanssa.
  2. Puolita kylmät perunat. Paista niihin kaunis väri grillissä. Nosta perunat kastikkeeseen. Viimeistele sipulinvarsilla, tillillä ja murustetulla fetalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti