Ainekset
1 kg varhaisperunoita keitettynä
Kastike
2 kesäsipulia varsineen2 rkl valkoviinietikkaa1 tl sormisuolaa1/2 tl valko- tai mustapippuria myllystä1/2 dl lehtipersiljaa hienonnettuna1 dl oliiviöljyäViimeistelyyn
1 dl tilliä hienonnettuna200 g fetaaValmistusohje
- Tee kastike. Kuori sipuli. Leikkaa se ohuiksi viipaleksi. Hienonna varret ja säästä ne viimeistelyä varten. Laita sipulipalat etikan, suolan ja pippurin kanssa pieneen kulhoon. Anna maustua 5 minuuttia. Hienonna persilja ja lisää se joukkoon öljyn kanssa.
- Puolita kylmät perunat. Paista niihin kaunis väri grillissä. Nosta perunat kastikkeeseen. Viimeistele sipulinvarsilla, tillillä ja murustetulla fetalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti