HIENO SITRUUNAJÄLKIRUOKA
3 dl kermaa
1 dl sokeria
1 dl sitruunamehua
3 dl kermaa
1 dl sokeria
1 dl sitruunamehua
Sekoita kerma ja sokeri kattilassa. Keitä kolme, neljä minuuttia.
Ota kattila pois liedeltä ja sekoita sitruunamehu liemeen.
Maista, ja lisää tarvittaessa sokeria, jos maistuu liian kirpakalta.
Kaada pieniin jälkiruokamaljoihin tai vaikka liköörilaseihin. Peitä
ne tuorekelmulla ja nosta jääkaappiin hyytymään noin kolmeksi tunniksi.
Ota kattila pois liedeltä ja sekoita sitruunamehu liemeen.
Maista, ja lisää tarvittaessa sokeria, jos maistuu liian kirpakalta.
Kaada pieniin jälkiruokamaljoihin tai vaikka liköörilaseihin. Peitä
ne tuorekelmulla ja nosta jääkaappiin hyytymään noin kolmeksi tunniksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti